onsdag 24. mars 2010

Vi vil ha vår!

Jeg gleder meg veldig til det blir varmere i lufta. Snøen smelter heldigvis og det våres ute - godt! Denne kjolen har gitt meg enda mer vårfølelse. Stoffet er lett bomull som har levd et liv som noe annet før. Det var alt for fint til å bli liggende i skapet. Jeg innser at jeg ikke kan ha et ubegrenset antall kjoler hengende i tilfelle jeg får ei jente en gang, så denne kjolen legger jeg ut for salg i Epla-butikken.

8 kommentarer:

 1. For en utrolig fantastisk flott kjole!! Sånne kjoler får meg til å ønske at jeg får en jente en gang:) Denne blir nok raskt solgt!

  SvarSlett
 2. Veldig veldig flott kjole! :)

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min! Så utrolig flott og inspirerende blogg du har! Her var det jammen mye fint! Kommer garantert innom igjen :)

  SvarSlett
 4. Eg skriv under på det med vår:-) Kjolen blei kjempefin! Herleg stoff, snitt og kule lommar.

  SvarSlett
 5. Så flott kjole du har laget, nydelig fresht stoff også!! Gleder med til loppis-sesongen, har så lyst på no skikkelig fint retrostoff!

  SvarSlett
 6. Nå kom jeg alt for sent i seng da jeg oppdaget denne bloggen!! Så masse kreativt!! Jeg har så vidt begynt, å i morgen skal jeg skikke enda litt til! Likte eggvarmerne dine, å de stoffbleiene så jo helt nydelige ut:)

  SvarSlett
 7. Kul kjole! Dette, i oransje, var mitt favoritt-sengetøy som liten. Nyyydelig mønster! Gøy at du fant bloggen min- så fant jeg din- og tusen takk for anbefalingen under.

  SvarSlett