onsdag 31. mars 2010

Påskeferie

Det er påskeferie i sør for vår lille familie. Hva er vel da mer naturlig enn å ta en tur innom stoffbutikker i Kristiansand. Stoff og stil i sørlandsparken var først ut. Denne butikken var en smule trangere enn den i Bergen. I tillegg var det sikkert fullt av folk og masse unger på slep. Stoff og stil minnet med andre ord om en aldri så liten barnehage. En sånn barnehage kan jeg godt ha mine barn i. Jeg kjøpte de to stoffene over pluss ribb (sånn litt tykkere jersey til å ha i livet og føttene på bukser for eksempel) i noen farger. Er langt fra symaskinene nå, men gleder meg til å ta stoffa i bruk!

6 kommentarer:

 1. Fine stoffer, jeg har selv sett meg ut det med sirkler! lir spennende å se hva du tryller frem! Kos deg med påsketur!

  SvarSlett
 2. Hei, er innom for å fortelle at jeg går fra gammel (husetmeddetrare) til ny blogg. Min nye blogg er
  http://frydogforandring.blogspot.com/
  Den gamle har havarert!!

  SvarSlett
 3. En ting til som jeg skulle spurt om forlengst; hvordan har du brodert teksten på teppet som var i båt-vuggen? For hånd? Takk for at du følger meg videre ;0)

  SvarSlett
 4. Jeg har brodert for hånd ja. Jeg brukte en rest med 2-tråds merinoull fra Nøstebarn (brukte også dette garnet til å hekle/sy kanten). Printet ut teksten i riktig størrelse og festet med nåler rett over der jeg skulle sy for å få riktig størrelse. I tillegg tråklet jeg en rett strek der hver linje skulle være, for å få rette linjer.

  SvarSlett
 5. wow så flink du er å sy! jeg er imponert! skulle gjerne vært så flink selv!

  SvarSlett