søndag 7. mars 2010

Gaver fra Puf

Disse telysglassa fikk jeg i gave fra ei god venninne (Puf) med sans for form og farge. Jeg synes ho skal lage en hobbyblogg for tror flere enn jeg som er så heldig å kjenne henne kunne ha glede av å se de fine tingene ho lager. Til det skjer får jeg publisere noe av produksjonen hennes her. Glassa hadde kanskje fortjent en vask før jeg tok bilde av de, men det fikk de rett og slett ikke. Fine er de uansett.

Det er altså en ferdig blonde som er sydd til en ring som passer akkurat rundt et glass. De små glassa er kjøpt på IKEA tror jeg.

Hun har også laget dette flotte vognteppet i barselgave til lillemann. Heklet i Eskimogarn. Så fine farger!

Sånn ellers kan jeg rapportere om at bleieproduksjonen er i full gang her. Jeg har klippet stoff til 18 bleier (det blir faktisk 36 stoffstykker og kvalifiserer i aller høyeste grad til å kalles masseproduksjon). Jeg har også sydd på borrelås på utsiden. Nå gjenstår det å sy ytterstoff og innerstoff sammen, sette i strikk + litt mer borrelås. Vi får krysse fingrene for en produktiv uke.

2 kommentarer:

 1. Hei du :)

  Jeg ramlet over denne fantastiske bloggen din, når jeg søkte etter oppskriften på heklete converse sko til barn. :)

  Tusen takk for enkel og supert mønster, jeg har testet ut, og du kan se min første (litt amatørmessige) sko på nettsiden min. Reklamerte litt for oppskriften også, håper det er ok :)

  http://putitinabox.blogspot.com/2010/03/hekltet.html

  Klem fra Ida

  SvarSlett
 2. Humble Puf for fin omtale :) Ska vurdera forslaget om å laga reindyrka hobbyblogg!

  SvarSlett