onsdag 3. februar 2010

Orden i sysakene


Er det et sted jeg synes det er gøy å rydde må det være i syskapet. Der er bånd, strikk, sytråd, knapper, stoff sirlig sortert (i alle rett etter jeg har ryddet). I dag rotet jeg litt i sysakene på leit etter noe fint bånd, og da kom jeg over litt av hvert. Det er så mange ting jeg har spart på som jeg har klippet av ting jeg har kastet og lignende. Mange av tinga i syskrinet har en historie. Bånda over er kjøpt på Søstrene Grene i Stavanger. Umulig å gå forbi 5meter silkebånd til under 10 kroner.

Det blå båndet over har jeg tatt vare på fra bryllupet vårt. Vi fikk to flotte bilder som tanta til mannen hadde malt og dette båndet var knyttet rundt bildene.

Moulinegarn kjøpt på Fretex for 1kr stk! De har faktisk litt sytilbehør på Fretex. Både knapper, garn, glidelåser og litt av hvert. Det lyseblå er i en uss etter at jeg rotet rundt med det da jeg sydde dåpskjole for litt siden. Den hvite ligger der så pent og venter på å bli til noe fint.

På Nille (tror i alle fall det var Nille, eventuelt en annen billigbutikk) kjøpte jeg ei pakke med 10 sytrådsneller i forskjellige farger. Sikkert ikke særlig god kvalitet, men greit å ha når man trenger litt av en eller annen farge og ikke gidder å betale i dyre dommer for 1000m. Det var et lite innblikk i sysakene mine.

1 kommentar:

  1. Takk for et hyggelig innblikk i sysakene dine! Litt morsomt, for tittelen på ditt innlegg er akkurat den samme som mitt...måtte bare kommentere det:) God natt!

    SvarSlett