søndag 7. februar 2010

Gode, varme votter


Fredag kveld hadde jeg litt tid til å sy, og da ble disse vottene laget. Sydde uten mønster, så tror jeg skal gjøre noen justeringer før jeg er helt fornøyd med modellen. Men gode og varme ble de i alle fall! Ullstoff utenpå og fleece inni. Babyvarianten er uten tommel, strikk i toppen og borrelås på reima på midten. Sånn ellers er det jo litt ironisk at jeg nettopp hadde et innlegg her om orden i sysakene. I dag er det nemlig ganske kaotisk der. Søndag er hviledag, ryddinga tar vi til uka en gang! I morgen, i morgen, men ikke i dag (vet jeg skrev at jeg liker å rydde i sysakene, og det er sant - en sannhet med visse unntak).

4 kommentarer:

 1. Så fine!
  Tusen takk for tipset!
  Har så lyst å sy babyvotter av fleece,men jeg må alltid ha noe å "se etter",og nå vil jeg sy slike:)

  SvarSlett
 2. Så fine de var da! Tror jeg ville ha gjort om på å ta ull innerst istedet.. Nydelig vinterpose du har laget under her altså, så smart med ullteppe festet med borrelås også.. Mye morsommere med hjemmelaget, selv om det ikke alltid lønner seg!

  SvarSlett
 3. Dei såg gode ut!
  Skal lage sånne eg og..Vottar får me aldri nok av. Dei er ikkje venner og gøymer seg på kvar sine plassar:( eg blir glad kvar gong eg finn to like når me skal ut .Seier nok litt om vår familie og då..
  Og ja, søndag er er søndag , då tar eg husmor fri! Mandag er til for rydding :P

  SvarSlett
 4. Huset med det rare i: Godt tips med ull innerst. Burde vel egentlig tenkt på det, det er jo liksom Norgesvett-regel nr. 1. Og Magic, kjenner til det med votter som forsvinner ja. Glemte en vott hos ei venninne i forrige uke. Synes det var ganske bra gjort å komme hjem igjen med bare en.

  SvarSlett