mandag 1. februar 2010

Bobs venner


Det snør ute og det vil si at jeg er mye inne om dagen. Dårlig vognføre, men desto bedre symaskinføre. I dag svikta internett hjemme, og med dårlig vognføre OG fraværende internett følte jeg min kontakt med verden utenfor ble vesentlig begrenset. Nå er jeg på kontoret til Buttonstrykkeriet og sniker til meg litt internett. Bob har fått noen venner. Her er Alf, Barbro og Petra er lagt ut for salg i Epla-butikken (off, stakkars små).

8 kommentarer:

 1. Så dem i butikken din, og de er rett og slett utrolig kule! Snakk om skapninger til å bli glad av :)

  SvarSlett
 2. Hei! Jeg fant bloggen din via den fine Epla-butikken din, og nå er jeg lykkelig! Kan ikke skjønne at jeg ikke har vært her før. Du lager bare de herligste tingene :-)
  Hekla Converse var bare til å smelte av...desverre oppdaga jeg dem litt for seint til min lillegutt, men neste baby skal definitivt ha et par slike! Jeg ser at du har en pitteliten en, gratulerer så mye med det - og NYT dagene. Jeg synes det var i går jeg hadde en baby, men nå er han 16 måneder og jeg kan visst ikke kalle han baby noe mer :)

  SvarSlett
 3. disse var utrolig kule :). men jeg har et spørsmål bare med de converse skoene, på 3 omgang : hekle 2 fm i hver av de 2 neste fm.(dette skjønner jeg)så kommer det : hekle 9 fm,hvor skal disse 9 fm hen?=P. Unnskyld om det ble teit forklart :)

  SvarSlett
 4. Litt av en tøffing du har kreert der!
  Håper vognføret blir bedre snart, kjenner til det, kjedelig er det og..

  SvarSlett
 5. soo kule! lika dei veldig godt! men e skjønna IKKE korleis du får tid til å lage alt det derno.. ;)

  SvarSlett
 6. Kjempekul!

  Eg har sendt deg ein mail eg håpar du vil lese og tenke grundig gjennom:)

  SvarSlett
 7. Tusen takk for kommentarene!

  Veronica: etter 2fm to ganger skal du hekle videre rundt svingen og hekle de 9 fm der. Forstod du det? Hvis ikke skal jeg ta en grundigere forklaring :).

  Linda: Noen ting blir nedprioritert for å få tid til andre, rydding feks...

  Kreakris: You've got mail! :)

  SvarSlett
 8. tror jeg skjønte det :). Jeg prøver ^^. Takk :D

  SvarSlett