lørdag 24. januar 2009

Pakke i posten

Print

I dag kom endelig pakka med stoffer fra Heather Bailey Store. Vi har besøk i helga, men mannen ble sendt på posten før frokost :). Det var seks fine stoffer som lå i pakka. Sånn egentlig synes jeg vel at de var litt gule i bunnfargen. De ser faktisk mindre gule ut på bildet. Men jeg tror likevel de kan bli fine til mangt. De får legges i skuffen en stund, så får vi se hva det blir til.

4 kommentarer:

 1. knall flotte!
  Men du, eg er slik pyse! Var det vanskeleg å bestille?? Så freistande!

  SvarSlett
 2. hej fina tyger var det dyrt att beställa och hur lång tid tog det att få hem tyget?

  SvarSlett
 3. Jeg la inn bestillingen 11.januar. Så det tok nesten to uker før jeg fikk dem hjem. Det var veldig enkelt. Betalte med visa. Stoffet er billig (4,5 USD per halv yard (45 cm og vanlig bredde),dvs ca 31 norske kroner med dagens kurs). Men det koster en del med porto. Jeg betalte ca 145 NOK i porto. Så da ble det litt dyrere likevel. Men veldig gøy å gå å vente på pakke, så det var verdt det :). Dette ble litt rotete, men håper dere forstår. Også må man tenke på sånn tollgreier. Ikke bestille for mer enn til verdi av 200kr! Da blir det dyrere.

  SvarSlett
 4. Blei d så mye i porto? Når eg bestilte fra Fat Quarter Shop va d mye billigare tror eg. 12 dollar i porto, då kjøpte eg 6 stoff (ein halv yard av kver). De har Heather Bailey stoffer der og, syns eg å huska.

  SvarSlett