torsdag 22. januar 2009

Et skjørt fra Lindex

blogg 034
I min konstante stoffjakt (off, det hørtes nesten litt fælt ut) kommer jeg stadig over noe fint. For ganske lenge siden kjøpte jeg to like skjørt på Lindex. Syntes egentlig ikke de var så fine, men stoffet var mykt og deilig og fargen fin. Skjørta var satt ned fra 199,- til 20,-. Jeg ble gira for å gjøre et kupp og var ikke sen med å ta de største størrelsene jeg kunne finne (mest mulig stoff for minst mulig penger). Det ene skjørtet har blitt til en liten babyjakke. Den ligger og venter på å bli gitt bort til en verdig eier.
blogg 033
Jeg har et skjørt igjen + det som ble igjen av det andre skjørtet. Tror det må bli et litt mindre skjørt, forhåpentligvis med litt mer sjarm enn det opprinnelige. Men det prosjektet får finne sin plass på ventelista.
blogg 037 
Også har jeg vært så heldig å få en hyggelig oppmerksomhet fra Karna. Hun har bloggen "Min hobbyhule" med en veldig fin bakgrunn og strikkeprosjekter som får fingrene til å klø.

Jeg sender denne videre til Snux, Hobbykroken, Trultemors hobbyverden, Gurimalla, Min lille hobbyverden, Shamu, Prinesesse Vilikke fordi alle disse bloggene viser kreative prosjekter til inspirasjon.

Kreativ_Blogger_Award[1][1][1]

6 kommentarer:

 1. Gratulerer med velfortjent award, det at du er KREATIV er det jo IKKE tvil om!:o)Så koselig at du likte bloggen min, slikt varmer :o)
  Ser at du liker Heather Bailey, me too!Har sydd (eller rettere sagt så er de vel mamma som syr og jeg er assistent) etter mønster fra BURDASTYLE, kjempefornøyd...

  Kommer innom på besøk igjen, her ble jeg inspirert!Takk for titten :o)

  Vibeke

  SvarSlett
 2. Hei,
  jakken ble kjempe fin!! :o)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for superkoselig award!
  Ikke minst var det utrolig kjekt å oppdage bloggen din! Du er fantastisk dyktig og just my kind of type.. i forhold til samlemani og 1000 ideer i hodet, fulle skuffer og skap... hehe..

  Keep up the good work og igjen tusen takk!

  SvarSlett
 4. Tusen takk for award!
  Den babyjakken var fin! Så smart med gjenbruk.

  SvarSlett
 5. Hei! Takk for kommentar på bloggen min! Du har også ein kjempefin blog, og eg legg deg til på lenkelista mi, slik at eg kan følge deg vidare!

  SvarSlett
 6. Tusen takk for koselig award! For en flott blogg du har! Kommer snart tilbake på besøk :)

  SvarSlett