tirsdag 8. juni 2010

Trekning!

Jeg holder på å renovere Epla-butikken og prøver å få lagt ut flere ting (en litt tidkrevende prosess). Disse smekkene ligger klare til fotografering. Jeg har også fått meg egne merkelapper! Når man først skal leke butikk, kan man jo like godt gjøre det med stil.
Over til det viktigste: TREKNING! Mannen min er kongen av Casio-random. Tror det var det han drev med i mattetimene på videregående. Han fikk seg derfor et aldri så lite sjokk da kalkulatoren var tom for batteri. Hvordan kan man leve uten godkalulatoren som liksom kan brukes til alt? Løsningen var heldigvis ikke langt unna. Fant en trekkesak på nettet. Kjempegøy at så mange har tatt lodd! Og hjertelig velkommen til alle nye følgere! Jeg flesker til med 2. og 3. premie også:

Trommevirvel - her er vinnerne:
1.premie (elefantsettet) går til: Annicken_j som har bloggen liten og stor.
2.premie (smekke) til: Smilehull
og 3.premie (sopp) til: Favorittquilt

Gratulerer! Vinnerne kan sende meg adresse på mail, så får dere snart pakke i posten! Og om noen ønsker å kjøpe noen av smekkene som ikke har kommet seg ut på Epla ennå, er det selvfølgelig mulig. Skriv en mail!

10 kommentarer:

 1. Nei nå tuller du!!! Så fantastisk gøy. Jeg gleder meg kjempemasse til å se om det passer til snuppa!!! :) Tusen takk. Mail kommer straks

  SvarSlett
 2. Heldiggriser de vinnerne!!
  Såå fine premier!!
  keep up the good work- du lager skikkelig fine ting:)
  Veronika

  SvarSlett
 3. Heldige vinnere! Og veldig kult bilde av alle smekkene :) Elsker sånne fargeglade bilder! Og de smekkene går nok unna, for hva er vel bedre å søle på enn så glade smekker? :)

  SvarSlett
 4. Og forresten veldig kule merkelapper! Likte at de var smale :)

  SvarSlett
 5. Herlige, fargerike smekker!

  SvarSlett
 6. Heldige vinnere...*smiler*..
  Ha en fin dag! :O)

  SvarSlett
 7. Jippi! Dagens opptur:)
  Har sendt deg e-post med adresse!

  SvarSlett
 8. Heldige vinner!!! Liker bloggen din veldig godt og kikker innom med jevne mellomrom. Det ligg noko til deg i min blogg :)

  SvarSlett
 9. Tusen takk for koselig kommentar! :) jeg var litt seint ute med å melde meg på din giveaway, men bedre lykke neste gang :) lykke til på min! :)

  SvarSlett