torsdag 17. juni 2010

Dagens farge: Mørk brun


I tillegg til å like mye pakker, liker jeg fargen brun veldig godt. Mørk brun er fin å kombinere med andre farger. Har heklet et par brune Converse. Resten på bildet er vel gammelt nytt. Har hatt litt problemer med mailen min i det siste. Det er noen mail som rett og slett blir borte i det o store internett. Ganske logisk med tanke på det vannvittige sammensuriumet internett er. Ganske irriterende for meg. Om du har prøvd å sende meg mail og ikke fått svar, så prøv igjen!

Fotball-VM surrer i bakgrunnen. Fasinerende at dette er et høydepunkt for noen. For meg er det på lik linje med at vi skal ha fiskekaker til middag, noe som ikke engasjerer i det hele tatt, verken i positiv eller negativ forstand. Det var en liten digresjon.

Jeg synes alltid det er litt skummelt å sende ut ting jeg har laga. Vil sømmene holde? Vil det falle i smak? Lyver bildene? Vil jo ikke lure noen. Da er det veldig gøy når de nye eierne av plaggene gir respons! Linket jo til Pias verden i forrige innlegg. Og her ser dere vinneren av utlodninga sin blogg. Tusen takk! Og se forresten også på et nyere innlegg der hun har sydd en finfin singlet! Sånn har jeg også lyst på!

4 kommentarer:

 1. Du lager så utrolig mye fint, nei nydelig!!! God helg!:) Heidi

  SvarSlett
 2. Brun er jo en herlig farge, og som du sier er den kjempefin å kombinere med andre farger. Min sønn har rødt hår og er utrolig fin i den mørkebrune fargen...og det gjør ikke at jeg blir noe mindre glad i den:)

  Tusen takk for hyggelig pakke i posten! Den falt i smak:) Sambo er litt "bekymra" for at smekken er for jentete til lille K, men herlighet, det er jo en knallfin smekke som fortjener å bli brukt og vist fram, og jeg er ikke tilhenger av jente- og guttefarger! En god blanding er det beste:)

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 3. Brun e veldig fint!! Blir liksom ikkje lei det...
  skjønn sopp, og heilt fantastiske babyconverse! Får eg ein ny baby SKA eg ha et par av dei ;-)

  God helg!

  SvarSlett
 4. Conversene er kjempesøte, brunt er fint i kombinasjon til både jente- og guttefarger!

  Enig med du ift fotball-vm; men syns lyden er utrolig irriterende til tider!

  Fortsatt god helg!

  SvarSlett