fredag 28. mai 2010

Tilbake til symaskinene

Etter en liten pinseferie var det godt å komme hjem til symaskinene (og mannen, hehe). Siden jeg hadde litt syabstinenser sydde jeg like godt to slike sett i dag i forskjellige stoff. Skal vise fram det andre senere, men lykkelig og glad for at Mord og mysterier er tilbake på TV2 prioriterer jeg krim foran data i kveld.


På dette settet kom virkelig Coverproen (en av symaskinene) til sin rett. Brukte den både til å sy kantbånd og til å legge opp kanten på trøya og legge ned kanten på buksa. Giraffstoffet er kjøpt på lykkedragen.no og ble kjøpt inn for å sy tøybleier, men det fortjener jammen å bli sett! Mønsteret er fra Ottobre. Størrelse 70. Beholde selv eller legge ut for salg? Valgets kvaler.


Jeg har fått award fra både byVeronica og Magic. Tusen takk! Begge disse bloggene gir meg masse inspirasjon! Jeg synes alltid det er litt vanskelig med disse awardene. Jeg blir kjempeglad for at folk gir uttrykk for at de liker bloggen min, og er derfor veldig takknemlig for en slik bemerkelse. Så er det det at de skal sendes videre til 7 andre, og det er egentlig ikke noe problem fordi det er nok av flotte, inspirerende blogger der ute! Men når de sendes videre til 7 andre og de sender videre til 7 andre og de til 7 andre igjen, så har plutselig alle fått veldig fort. Det er jo bare fint, men når jeg anbefaler blogger vil jeg at det skal være fordi jeg virkelig liker en blogg, og ikke fordi jeg bare finner 7 som ennå ikke har fått awarden. Jeg var sånn som gladlig brøt kjedebrev på barneskolen, så kanskje er det kjedebrevrebellen i meg som våkner når jeg leser "send videre til 7 andre". 7 er jo et magisk kjedebrevtall. Off, håper jeg ikke høres utakknemlig ut nå, for det er ikke meningen. I morgen kommer anbefalinger av andre blogger og forhåpentligvis utlodning (holder på å sy premier!). Og her er fem ting om meg selv (rebelsk, nok en gang). Og igjen - tusen takk for awarden! Og besøk byVeronica og Magic, de lager så masse flott begge to!


 1. Jeg er utdannet allmennlærer og har master i pedagogikk

 2. Jeg har aldri levert selvangivelsen selv. Den jobben tok mannen min over etter pappa.

 3. Jeg elsker å plukke frukt og bær. Det er kanskje mer det å få det i hus jeg elsker, men plukkinga er jo en del av det.

 4. Jeg er aktiv i en menighet og holder faktisk så smått på med å planlegge julemusikal for tida. Litt vanskelig å komme helt i julestemning, men.

 5. Jeg liker gamle ting og gamle folk
GOD HELG FOLKENS!

10 kommentarer:

 1. For et utrolig søtt sett! Fint stoff.
  God helg :-)

  SvarSlett
 2. Nydelig sett:-) Giraffene er veldig søte!
  Og gratulerer med award! Velfortjent:-)
  Ønsker deg en fin helg!

  SvarSlett
 3. Veldig fint!
  Stoffet var helt supert :O)
  (når du syr på kantbåndet, bruker du den "kantbånd-delen" du skrur på maskinen?

  God helg,
  klem :O)

  SvarSlett
 4. Imponert over alt du produserer, superflotte plagg!!
  Og føler meg litt beæret over å ha fått overnatte på rommet der flere av plaggene hang.....

  Ha en strålende helg!!!!

  Olaug

  SvarSlett
 5. Hei! takk for den koselige kommentaren på bloggen min... :O)
  Så flink du er til å sy! Dette settet er fantastisk flott, likte det stoffet jeg også.

  Du har en flott og inspirerende blogg, håper det er greit at jeg legger meg til som følger!

  Ønsker deg en super weekend!

  SvarSlett
 6. Så fint giraff sett!!!

  og gratulerer med award!:)
  ha en herlig helg:)
  klem ellemell

  SvarSlett
 7. Du er herlig fra ende til annen!:) _God_ helg!!!

  SvarSlett
 8. Fiiiint. Legg det ut for salg, så kjøper jeg det!
  Grattis med award <3

  SvarSlett
 9. For ett fantastisk sett!! Digger både formen og tekstilen! Hadde jeg vært deg, så ville jeg helt klart beholt selv.. Men, helt klart at det er bra å "dele" på godene!:) Er helt enig med deg ang awarder...det er litt vanskelig! Men, ikke å gi den videre...og jeg synes virkelig at du har en fantastisk blogg som fortjener all den oppmerksomheten den får og enda mer!:)

  SvarSlett
 10. Tusen takk for kommentarer, snille dere!

  Olaug: Dere er velkomne igjen! Å huse gjester er et av alt-mulig-rommets viktigste funksjoner :)

  Fredrikke: Har brukt den delen man skrur på ja. Synes det er et fantastisk verktøy!

  Linda (og alle dere andre): Bli med på utloding! :)

  SvarSlett