lørdag 15. mai 2010

Røde kinn og andre røde ting

I dag har jeg kosa meg på altanen. Våren kom likevel! Jeg har planta røde kinesiske nelliker (var det det de het mon tro?) i kassa og en basilikumplante i ei kurv. Det er noe fredfullt og godt med altan. Det er liksom min lille tittekasse der jeg bare kan sitte godt avskjermet fra verden og observere folk i gata. Det er gøy å se på folk. En gang jeg satt på altanen i tropevarme på sommeren observerte jeg noen i naboblokka som bar ut juletreet. Bedre sent enn aldri.

Jeg har fått et akutt behov for å friske opp stua med flere farger. Hekleprosjektet på bildene er et resultat av dette. I dag har jeg festa tråder på det som skal bli et putetrekk.

Vurderer også å kjøpe dette skapet fra IKEA med vitrinedører til. Jeg så dette på IKEA forrige uke og har tenkt på det siden. Er det dumt å kjøpe et rødt skap? Blir man lei av sånt? Eller blir man bare glad? Kanskje jeg må ha et lite forskingsprosjekt igjen. Denne gangen med meg selv som testperson. Forskingsprosjektet kan få tittelen "Gir røde skap røde kinn av entusiasme eller frustrasjon?". Akkurat nå kjenner jeg at kinna blir røde av frykt for at skapet plutselig er utsolgt. Er dine kinn i balanse?

10 kommentarer:

 1. Hehehe..koslig innlegg!
  Mine kinn er røde for eg er frustrert fordi eg ikkje har terrasse....Har stor hage då men eg ville ha ein terrasse som eg kan stenge av så kan henrik leke der og så kan eg holde på litt inne. Han vil jo væra ute HEILE tida.

  SvarSlett
 2. Likte forresten veldig godt fargane i puta!

  SvarSlett
 3. For en flott pute! Elsker sånne friske farger. Og herlig å se vår på balkongen :)

  Og forøvrig synes jeg du skal gå for den røde hylla! Blir du lei er det bare å male :)

  SvarSlett
 4. Å så fin puta du får! Så flotte fargar. Ja, gå for skapet!! :-)

  SvarSlett
 5. Puta e knall!! Og e va den heldige som fikk se de hekle den isammen også.
  E syns rødt skap e kult! Og viss du skulle gå lei.. e det kanksje mulig å male det en anna farge en gang ??

  PS: En liten fun-fact fra over vegen..Det er elg på jordet..

  SvarSlett
 6. Takk for skapstøtte! Pøs på med mer (mannen er ikke like lidenskapelig opptatt av det røde skapet som meg, nemlig). Og Linda, visste du at IKEA står for Ingvar Kamprad Elmtaryd Agunnaryd og Ingvar betyr faktisk 'høyættet krigsmann'. Haha, hvem skulle tro det. Og elg på jordet ja - fine elgen (til dere andre: vi så en fin elg som sprang rett foran oss i helga!)!

  SvarSlett
 7. Det er kjekt med fargar! Eg ville blitt lei mykje fortare om alt skulle vore kvitt enn av eit raudt skap! Helsing ei som lagar raudt kjøkken for tida...

  SvarSlett
 8. Takk for komentar :) Ja, det var veldig irriterande men men kjolen er til eget bruk så...Ja bra at det finnes billig stoff.
  No har eg bestilt boka sikk sakk så då skal eg gå på fretex å sjå etter fine tøy å sy om. Billig er ofte veldig bra og:)
  Så kjekt med besøk Erlend og Tove då :D
  Ha ein fin 17.mai feiring!

  SvarSlett
 9. Dette blir en flott pute! Jeg synes rødt skap hørtes veldig freskt ut! Kjør på er min mening:)

  SvarSlett
 10. Rødt skap blir du glad av! Om du blir lei senere en gang er det bare å male. (Jeg pleier alltid å angre forsøkene på å være litt voksen og velge noe tidløst. Ingenting blir jeg fortere lei av...).

  SvarSlett