mandag 24. mai 2010

Inspirasjon

Det er inspirerende å se på gammelt håndarbeid som har krevd timesvis av arbeid med flittige hender. Maske på maske, sting på sting, time etter time. Og resultatet blir satt pris på i generasjoner videre. Den fine brikka i hardangersøm over og det heklede sengeteppet under er gode ambassadører for tidløst håndverk.


Gryteklutene på bildet under er kanskje ikke helt i samme kategori som teppet og brikka, men måtte bare ta de med. Jeg heklet de på barneskolen, og mamma brukte de senest i dag. De har virkelig gjort jobben og fortjener vel snart å gå av med AFP etter god gammel ordning. Koselig å se de igjen.

Tusen takk for hyggelige kommentarer, det blir jeg glad for! Det er på høy tid med utlodning her på bloggen. Det skal gjennomføres veldig snart.

6 kommentarer:

 1. Enig med deg! Det er så artig å se hva foreldre, besteforeldre, oldeforeldre osvosv har lagt ned timesvis med arbeid i! Også tenker jeg ofte at det er så stas at interessen for håndarbeid er gått i arv! Gryteklutene er jo supersjarmerende og søte da! Det er så moro med foreldre, de tar alltid så godt vare på slike ting! :)

  SvarSlett
 2. Sjarmerande gryteklutar! Tror jammen eg hadde ramma de inn eg... :)

  SvarSlett
 3. Sjarmerende grytekluter;) Håper paien faller i smak!!!

  SvarSlett
 4. Søte grytekluter, jeg fikk 1 stk slik til jul av kusina mi som hun hadde lagd på "forminga"! Mye sjarm i den, selv om jeg foretrekker hardangersøm og den slags, hehe! Jeg har en kollega som kan slik søm og drømmen er å lære det selv en dag!

  SvarSlett
 5. Titter innom igjen for å si at siden du har en så flott og inspirerende blogg, så ønsker jeg å gi deg en award som du finner i bloggen min:)

  SvarSlett
 6. Eg e så enige med deg ! Det er kunst med så fint håndarbeid! Og til stor inspirasjon. Det er du og for meg så derfor er det ein award på bloggen min til deg!

  SvarSlett