lørdag 23. januar 2010

Joggis

Takk for alle de koselige kommentarene på forrige innlegg! Vi føler oss heldige som har både gutten og båten. I dag har jeg sydd masse. Og her er litt av produksjonen. Ei bukse i deilig mykt joggestoff (som sikkert har et proffere navn som jeg ikke kan). Hadde lyst til å ha litt pynt på og er egentlig ganske fornøyd med resultatet. Jeg sydde på en lapp pluss streker med hvitt bomullsgarn. Tok bare en sikksakksøm over så satt det så fint at.

Buksa er sydd på ny maskin! Kom over et tilbud på en overlock demomaskin, og slo til! Det er veldig gøy å sy på den. Går kjempefort og ser ganske proft ut. Og av og til går det kanskje litt for fort og da blir det ikke fullt så proft. Finn en feil:

Og under ser dere min nye venn. En Janome My Lock 644D. Raskt levert fra sysiden.no!

4 kommentarer:

 1. Hei så masse fint du lager!!
  Veldig kjekt med masse inspirasjon!! Tenke eg skulle lage slikt teppe du hadde i båtvogga :)

  SvarSlett
 2. Utrolig fine! Elsker fargene!! Du er en skikkelig inspirasjonskilde, og jeg har derfor gitt en award til deg på bloggen min!:)

  SvarSlett
 3. Jeg også synes du fortjener en award, så du har fått en av meg også. Det har du fortjent :)

  SvarSlett
 4. Jeg fant deg via kommentarer hos innetid og er like fortapt i bloggen din som i hennes. Vakkert og stilrent bloggdesign, masse gode tips og ideer og det bobler over av kreativitet. Nå skal jeg legge opp til babytøflene i restegarn mens jeg ignorerer artiklene jeg burde lest. Tihi :)

  SvarSlett