mandag 14. juni 2010

Mer som er nesten ferdig

Som tidligere nevnt prøver jeg å få sydd opp litt mer til Epla. Disse fire er til salgs når de får trykknapper i bena :). Satser på å få orden på det i dag. De to øverste er i størrelse 70 og de under i størrelse 80. Mønsteret har jeg laget ut i fra en søt slik drakt som lillegutten min fikk av mormoren og morfaren sin. Gøy å få klær i gave. Jeg liker mye pakker! (Hahaha, bare inne for å rette opp en skrivefeil som ble så god for meg. Måtte le høyt da jeg leste at "jeg liker mye pakker!" Lillegutt stoppet å leke på gulvet og så sjokkert opp på mammaen sin som lo så voldsomt. Det skulle være myke pakker. Men når det er sagt, så er det jo gøy med mye pakker også, så feilen kan forresten bare være der :) )

Synes det var gøy å finne knapper til disse. Alle knappene har vært brukt på andre plagg før, men jeg og sprettekniven reddet de fra å ende sine dager på søpla. Synes de kom til sin rett på disse plaggene.

Om du skulle ønske å kjøpe noe av dette før det tar veien ut på Epla er det bare å sende en mail. Jeg tar 275,- + porto for disse. Ellers har jeg også flere smekker på gang. Denne gangen i litt mer maskuline farger :). Om du vil vinne en smekke, er det faktisk mulig på den morsomme bloggen Pias verden.

I tillegg oppdaget jeg en annen kjempefin blogg i dag: Hekta på strikk. Den vil jeg anbefale alle å ta en tur innom. Kjente bare strikkelysten kom og trengte seg på, og her er det jammen ikke mye motstand å finne.

10 kommentarer:

 1. Hei hei!

  Og tusen takk for kjempefin kommentar i bloggen min, og i innlegget:) Jeg ble kjempeglad! Når det er sagt, så falt jeg pladask for sopp plagget over her:) En slik en kunne jeg virkelig tenke meg! Lager du like plagg i andre størrelser også (str 70, f eks...:))? Eller selger du kun disse?

  Jeg ønsker meg uten tvil symaskin til jul. Blir så imponert over alle de fine tingene du og andre syr! Jeg vil og:) Og så tar det nok litt mindre tid enn å strikke et plagg...:)

  Ha en kjempefin dag! Klem fra meg:)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for det ! Me gler oss til å sjå bergen og håper på fint ver! Kjempe søte plagg du lagar ser kjekt ut å ha epla butikk;) ha ein nydelig dag!

  SvarSlett
 3. Så utruleg fine bodyar! Nydelege fargar og kjempekult snitt!

  SvarSlett
 4. Tuuusen takk for settet, det kom i går:) Jeg ser at det var litt lite, men jeg skal rett og slett henge det til pynt så fint var det! :) Herlige ting du har lagd her da. Du er utrlolig flink :D

  SvarSlett
 5. Så søte!! Synes blonsterstoffet på øverste bilde er så nydelig!!:)

  SvarSlett
 6. Hei, så produktiv du er!!! Disse draktene var jo bare nyydelige! Mye OG myke pakker -ja takk begge deler, hihi!! Klem

  SvarSlett
 7. Disse draktene var jo bare helt nydelige!!! Og så mye fint du lager!

  Slenger meg på og følger deg jeg =)

  SvarSlett