lørdag 19. juni 2010

Mange tanker - en kjole
Av og til har jeg så mange idèer at det nesten er litt slitsomt. Det er så kjedelig å ikke få tid til å iverksette alt. Noen dager føler jeg at jeg går rundt og spinner og har lyst til å få gjort så masse, men får det ikke ut liksom. Det er akkurat som ting sitter fast i hodet. Henger dere med?
Jeg har hatt lyst til å lage noen klær med utgangspunkt i smekkene. Jeg har tenkt mye og lenge uten å verken fått laget skisser eller sydd. I går kveld satt jeg og tegnet litt og i dag har det jammen blitt en kjole! Endelig! Det eneste som er videreført fra smekkene er stripa på midten, men det er jo en liten link. Jeg skal rette på noen ting på kjolen før jeg har et mønster jeg liker, men det kjennes likevel veldig godt å komme et skritt videre - få noen tanker ut i et slags resultat. Det er som en liten opprydning i hodet.

Nyt helgen videre folkens!

8 kommentarer:

 1. Hehe, jeg tror jeg skjønner hva du mener! I mitt hode er det kø... men halvparten av det som står i kø er glemt. Du er flink som tar tak i ideene og får de ut i levende live! Kjolen ble kjempefin og jeg syns jeg aner et varemerke her!! Fortsett sånn!
  Klem

  SvarSlett
 2. Eg veit akkurat kva du meinar! Det hender eg ikkje får sove pga det faktisk. Men det hjelper litt å tegne og skrive det ned. Har eg eit plagg i hovudet så får eg ikkje fred før eg har laga det ferdig.Og visst eg ikkje får det til då...ja då er det ikkje greit å være meg. Huff..har det visst verre enn eg trudde :P men samtidig så er det så vanvittig kjekt å ha denne hobbyen og!

  Knall søt kjole btw! :D

  SvarSlett
 3. Ja jeg skjønner hva du mener, jeg pleier som regel å ha det slik, men ikke nå for tiden, det er helt tomt-huff.
  Jeg liker virkelig kjolen, du er veldig flink. Jeg ser jo en klar link til smekkene- snart har du en hel kolleksjon ;)
  Jeg bare lurer på en ting om det er lov, de båndene du bruker på kanten, lager du dem selv eller går det an å kjøpe dem et sted? For jeg har brukt skråbånd, og det blir ikke så fint.
  Du inspirerer masse til å liksom tenke ut sine egne versjoner- og til å fortsette å sy! :)

  SvarSlett
 4. Takk :D
  Ja da skal jeg gjøre det, nei jeg har aldri brukt dobbeltnål, og jeg er jo helt ny, så da er det nok lurt for meg å sjekke forumet. Nok en gang takk :)

  SvarSlett
 5. Du jeg bare tenkte litt, du kunne ikke tenke deg å selge litt sånn elastisk kantbånd på epla eller til meg i alle fall. Om det lønner seg for deg da. Jeg kjøper gjerne frem til jeg får det til selv. ? :)

  SvarSlett
 6. Nå skjedde det igjen . skrev en lang kommentar som bare ble borte. Hovedessensen var at kjolen ble veldig kul - og at jeg skjønenr veldig godt idèkaoset - bare en brøkdel av mine blir gjennomført. Vi skulle hatt mer tid! :)

  SvarSlett
 7. Huff sliter med akkurat det samme, og så glemmer jeg ting jeg syns er en kjempeide!
  Må få meg en ide mappe tror jeg...
  Ha en strålende flott kveld
  *Siv*

  SvarSlett