tirsdag 18. januar 2011

2011! Og noen Epla-kjøp i 2010

Et forsinket godt nyttår fra meg! Har vært stille her en stund. Stille på bloggen betyr vel at det ikke er stille i livet sånn generelt. Vi ordner og styrer og dagene går fort :). Jeg har sydd masse, men ikke fått tatt så mange bilder, så tenkte jeg i dag skulle vise fram noen ting jeg har kjøpt på Epla. Alle bildene er lånt fra den Eplabutikkene.

Nydelige øredobber fra Mirjam H. Disse kom i små tøyposer og med to visittkort. Veldig fint når man skal gi bort i gave!


Hos Vibeke (Handmade Vibeke) har jeg kjøpt en søt ring og en superpraktisk nøkkelring. Perfekt å henge rundt håndleddet når man skal ut med en liten på armen + stelleveske og diverse. Da er det nemlig typisk meg å legge fra meg nøkkelen et eller annet sted underveis. Også må jeg lete fem minutter når vi egentlig er klare til å gå ut (noen som kjenner seg igjen?).


Solbrilleetui trekt i retrostoff fra Urban Re:tro. Dette ble julegave til ei som snart kommer med kul hobbyblogg. Følg med, følg med!


Og sist, men ikke minst: Fantastiske skinnlommebøker fra Gjenbrukeriet. Har planer om å gi bort to og beholde en selv, men så er de så fine alle tre at jeg får ikke bestemt meg for hvilken jeg skal beholde selv. Anbefaler en tur innom Gjenbrukeriet på Epla!

4 kommentarer:

 1. Så kjekt å "se" deg igjen :-)
  Og så fine ting du har kjøpt, ble veldig fristet av den flotte ringen..
  Det ligger forresten en award til deg inne hos meg, sjekk her: http://meandmydesign.blogspot.com/2011/01/heldige-meg.html
  Ha en flott uke!

  SvarSlett
 2. Masse flott! Epla har mye å by på, og jeg har gjort noen gode kjøp der.

  SvarSlett
 3. Hurra! Så gøy at du ble fornøyd, og tusen takk for skryt :-)

  SvarSlett
 4. Godt å ha deg tilbake i bloggeverden! Og godt nyttår til deg! Og tusen takk for hyggelig omtale :)

  SvarSlett