torsdag 25. november 2010

En liten kjole og en liten rapport fra France

Mange baller i lufta, litt sykdom og vips så har det gått to uker siden jeg var i Paris og Caen! På bildene ser dere den utrolig søte butikken i Caen der klærne hang så fint til salgs. Det var så gøy å se det med egne øyne og besøke den koselige dama som eide butikken. Til og med fikk vi hilse på familien (og katten!) og spise middag hjemme hos henne. Mannen hennes var også kunster og viste fram stilige kreasjoner. Det hele var en opplevelse. Da vi var der hadde hun solgt en kjole og to bukser. Vi får nå se hvor mye som kommer tilbake i januar.

I Paris ble det litt tid til shopping, bittelitt serverdigheter og mye strikking og mat. Min svigersøster bor midt i Paris i en stilig leilighet med tre etasjer. Sånn ca ett rom i hver etasje. Veldig koselig. Kunne jo vist litt Eiffeltårn eller triumfbue, men vi ble egentlig ganske fasinert av vaskeriene, så vi tok et lite fotostopp i ett: Takk og lov for vaskemaskin i leiligheten!

Jeg har sydd ullfiltkjolen min i flere farger. Denne ligger ute på Epla i str. 2-3 år. Str. 1-2 år kommer snart! Har egentlig litt mer på hjerte, men det får være til neste innlegg, for nå måtte mannen ha dataen :)

7 kommentarer:

 1. Så utrolig nydelig kjole! Synes du syr helt fantastiske ting :) og så spennende med Paris! Gøy å få se litt bilder :)

  SvarSlett
 2. Så fantastisk gøy med klærne dine som henger i den søte butikken i Caen! Og gøy at dere fikk møte eieren og alt.

  Høres ut som en topp tur:)

  SvarSlett
 3. Kjempegøy å se bilder fra butikken! Kjolene ser helt nydelige ut der de henger! Tipper det ikke er mye igjen i januar ;)

  SvarSlett
 4. Saa fine butikk varene henge i i France! Og dei ullkjolane du syr - super julekjole for smaa jente, typisk. Hadde Mr.P vore jenta, hadde eg ikkje vore i tvil!

  SvarSlett
 5. Hei!
  Såg veldig kjekt ut å gå å kikka i frankrike:)
  Kjolane dine va kjempe fine! Eg hadde vore SÅÅ stolt om eg va deg!
  Kor har du kjøpt ullfilten? SÅ stilig kjole!

  No blei det slik at eg måtte væra heima med Henrik for han fekk sjølvsagt feber på julemesselørdagen..Så vanvittig typisk!! Eg som hadde gleda med sånn...Jaja... Håpe han helde seg frisk t neste år.:)

  SvarSlett
 6. Hei hei,, for en utrolig inspirerende butikk.Elsker å komme over slike når jeg er på tur. Og heldige du som har klær i butikken da...Hvordan fikset du det.
  Du virker som er kreativ damen, legger meg opp som følger.
  Har innspurt på min 1. lille giveaway på min lille blogg... Ta en titt om du har lyst.

  vennlig hilsen

  Anka

  SvarSlett
 7. Hei igjen!! Var så kjekt å plutselig treffe deg og minien din idag!!! Store smil fra Ida og Felix:)

  SvarSlett