mandag 5. april 2010

Body!


Da var vi hjemme igjen etter en fin ferie. Bagasjen ligger ennå som en haug, for jeg måtte bare sy litt. Nye symaskiner har nemlig gitt nye muligheter. Jeg kjøpte jo overlock for ei stund siden. Den er veldig fin å sy barneklær med. Men så hadde jeg så fryktelig lyst på en maskin til. Og siden jeg har en snill mann som var sånn cirka enig i behovet står det nå tre symaskiner på pulten min. Den sist ankomne er en Janome Cover Pro 1000CPX med kantbåndsguide. De brune kantene er sydd på med den maskinen. Ellers har jeg brukt overlocken. Det mangler noen knapper i bunnen før denne bodyen er fiks ferdig. Mønsteret lagde jeg ved å se på en annen body. Det er størrelse 62 og dessverre litt  i minste laget til min gutt, men skal nok finne noen andre som kan passe den. Har lyst til å sy ei selebukse i brun kordfløyel, for tror det kunne bli veldig fint sammen med denne bodyen.

6 kommentarer:

 1. Superfin body!! Er det stoff fra Stoff og Stil?

  SvarSlett
 2. Takk! Stoff fra Stoff og stil ja!

  SvarSlett
 3. Veldig flott! Og, jeg tror brune kordfløyelsbukser vil bli helt perfekt til:)

  SvarSlett
 4. Tre symaskiner - sikke en drøm.... Skøn blog du har, jeg fundet dig via én der linkede til dine super fede converse :) Kh sine

  SvarSlett
 5. For en utrolig flott body! Så flink du er! Og heldig som har en så forståelsesfull mann :) og veldig hyggelig at du vil være med i min give-away :)

  SvarSlett