onsdag 8. april 2009

God påske!


Da var det virkelig på tide med et nytt innlegg. Som nevnt tidligere har ikke formen vært helt på topp de siste månedene. Det skyldes først og fremst at vi i månedskifte september/oktober venter en liten hvis alt går etter planen. Det er veldig spennende, selv om tiltakslysten har vært litt liten i det siste. Nå går det heldigvis mye bedre!
Det er så mye fin pynt man kan lage til påske. Når jeg tenker tilbake tror jeg knapt jeg har laget påskepynt hjemme. Tingen er at jeg aldri er hjemme i påsken. Tror faktisk aldri jeg har vært hjemme en hel påske hele livet mitt. Knapt nok en halv påske. Da jeg var liten reiste vi alltid til besteforeldrene mine i Telemark. I senere tid har ferien vært delt mellom foreldre og svigerforeldre og litt Telemark fortsatt. Det har derfor vært andre som har tatt seg av påskepynten.
Bildene er hentet fra Martha Stewart sine hjemmesider. Mange inspirerende påskeegg. Påskefargene er så fine og minner om at går mot vår og mer fargerike tider! I kveld skal vi på Sør Arena og se Start-Rosenborg. Jeg er jo ikke så fotballinteressert, men lovet å bli med hvis svigermor ble med (hun er enda mindre interessert enn meg, om mulig). Jeg får ta på meg estetikkbrillene og glede meg over et påskegult Start-lag. God påske til alle sammen!

3 kommentarer:

 1. God påske til deg også Marit! Og lykke til med tiden som kommer, dere må glede dere, mye kjekt i vente!(vi har nå hatt en liten mistanke da, siden mannen ofte har snakket om at du har vært dårlig/ikke helt i form...)
  Håper kampen var kjekk, selv om ikke de gule og svarte vant!
  mvh
  Olaug

  SvarSlett
 2. gratulerar till det kommande hoppas du snart får ny energi

  SvarSlett
 3. Mange takk, begge to! Olaug: Knut Inge har visst vært veldig hemmelighetsfull der nede i Stavanger :). Nyheten har nok sittet litt løsere hos meg. Nå er det bare å sette han i sving der nede, så han får litt praksis med barneoppdragelse før det braker løs.

  SvarSlett