torsdag 11. november 2010

Flere smekker på gang

For en stund siden bestilte jeg noen stoffer fra Lin og Papir, den nye nettbutikken med økologisk stoff og resirkulert papir. Jeg kjøpte to materialpakker med Unni Strands trykk og et vintage stoff i en herlig kombinasjon av gul, brunt og blått (se bilde under). I tillegg fikk jeg med noen biter flanell til å sy smekker av. Alle stoffene var utrolig fine! Flanellen er litt tykk, men samtidig myk og god, kan virkelig anbefales. Den passet veldig godt til smekkene mine, men tenker også at det hadde vært fint å sy vintersengesett til barn av disse stoffene. I mangelen på tid har jeg bare fått klippet stoffet klart til smekker, men de skal snart få en tur gjennom symaskinen. Ta en på utvalget hos Lin og papir! Legg merke til loppekassa (det var der jeg fant vintage-stoffet).


Mange takk, snille dere, for hyggelige kommentarer! Hedda, og andre: Planen er å sy slike kjoler (og bukser på sikt) og legge ut på Epla, men har bare vært litt lite med tid her i det siste. Travelt med ettåring i hus :). Det er det kanskje flere som kjenner til? Om noen ønsker å bestille slike kjoler er det bare å skrive en mail, så kan vi avtale fargekombinasjoner og leveringstid. Kjolen er foret og har trykknapper hele veien bak. I tillegg er det knytting i ryggen. Prisen vil være 425,- siden disse tar litt tid å sy. Jeg syr kjolene i størrelse 1-2 år, 2-3 år og 3-4 år. Ta kontakt om du er interessert!

6 kommentarer:

 1. Fysøren for noen flotte kjoler!! Du er så flink! De ser virkelig helt smashing ut:)

  SvarSlett
 2. Jeg bare digger smaken din!! Du lager kjempefine klær. Håper dere har det fint alle sammen, og at vi snart sees igjen!
  Stor KLEM fra Lene Degermann

  SvarSlett
 3. Digga stilen din Marit! DU e best! Marit design ruuula.. Skulle hatt ei lita tulle å tulle inn i dei superskjønne kjolane!

  SvarSlett
 4. Spent på updates frå Fraaance :)

  SvarSlett