tirsdag 5. oktober 2010

Sy et pannebånd!

Her er et pannebånd jeg har sydd og laget mønster til. Mønsteret kan du finne på dagens innlegg på foreldremanualen.no der jeg er gjesteskribent. Pannebåndet har borrelås så det kan tilpasses litt på størrelsen. Et veldig overkommelig syprosjekt. Og tusen, tusen takk for alle hyggelige kommentarer på ullfiltkjolen!

9 kommentarer:

 1. Stiliig! Det skal eg jammen prøve!! :D :D

  SvarSlett
 2. Hi, hi, så kult et pannebånd!!
  Likte tunga som henger ut:)

  SvarSlett
 3. Så oppskriften; kjempegenialt småpakke-prosjekt! MÅ prøve:) Men kan jeg spørre deg om du bruker stretch-stoff både foran og bak?

  Hilsen Janne

  SvarSlett
 4. Hei Midtbo !!
  Så utrolig mye fint du lager.
  Dette pannebåndet var superfint, faller nok i smak hos barna også. Barneklær skal være lekne, myke og fulle av bevegelse. Ha en fin helg !!
  Cecilie

  SvarSlett
 5. Hei du :) WOW!!! Det er alt jeg kan si... Virkelig - WOW!! Du er jo KNALLFLINK!! :O Kunne ønske jeg hadde tålmodighet og tid til å gjøre slikt som dette. Du er jo bare kjempe flink... Og det er jo veldig moro å ha hjemmesydde intg? :) Skal virkelig grave meg dypere i denne bloggen og kanskje du får spørsmål om å lage noe til oss også! :)

  Fant bloggen din via kommentaren du la igjen hos meg om NAV - har fortsatt ikke hørt noe fra NAV, så nå begynner jeg å bli enda mer irritert kan man si! Wæ! Jaja - gir de "frist" ut uka, hvis ikke drar jeg personlig ned til de :P

  SvarSlett
 6. Hei du! Tusen takk for hyggelig kommentar!
  Har mange ganger beundret tingene dine på epla, var gøy å titte innom bloggen din og! Spesielt den rødstripete gammeldagse badedrakten er en favoritt :-D Ha en fortsatt fin kveld!
  Ingrid.

  SvarSlett
 7. Det pannebåndet var bare utrolig stilig!
  Jeg legger meg til som følger her , hvis det er i orden :)

  SvarSlett