onsdag 29. september 2010

Et kjært eie

 Dette flotte syskrinet står her ved siden av meg (evakuert fra stua fordi det ikke er egnet leketøy for nesten-ettåringer). Jeg fikk dette av min bestefar i vår. Han som også har laget båtvugga som jeg har vist fram tidligere. Syskrinet tilhørte min oldemor og bestefaren min husket ikke om det var han eller faren hans som hadde laget det. Det er i alle fall laget på 40-tallet. I vår pusset far (som jeg kaller han) det opp igjen og gav det til meg. Jeg er utrolig takknemlig! Nå rommer det både det ene og det andre av trådsneller, nåler, strikke- og heklepinner. Jeg er jammen heldig.

5 kommentarer:

 1. wow! Ja du er jammen heldig :) Har et lignende som jeg har arvet fra mormor, men tenk å ha et som faktisk er laget i familien. Og så utrolig fint! :)

  SvarSlett
 2. Heldiggris! Når jeg ser på dette tenker jeg selv på mormor og bestemor som hadde/ har et sånn et. Utrolig flotte, og ikke minst praktiske:)

  SvarSlett
 3. Kjempefint! =) Jeg har også et slikt et, og de er jo bare helt geniale!!! Mitt kommer fra mormoren til mannen, så det er jo litt ekstra kjekt når det har en historie bak seg =)

  SvarSlett
 4. Så heldig du er...*smiler*..
  Klem :O)

  SvarSlett
 5. åhh, sånnen vil eg og ha!

  Bodyen e heldige ja, den blei straks meir populær hos minsten :)

  Sola strannå så e på bilde.. Tar 50 min ut der så eg føle kje hu e så "vår" :) men den e "jysla" fin! :D

  SvarSlett