onsdag 4. august 2010

Jeg er tilbake etter en innbringende sommerferie. Min båt er lastet med stoff, for å si det sånn. Når jeg selger litt ting, er jeg ekstra opptatt av at stoffene skal ha god kvalitet. Har hørt mye bra om en tysk stoffleverandør som heter Hilco. Stoffene deres blir blant annet brukt i OTTOBRE-bladene. Har hatt så lyst til å se utvalget deres live, så vår lille familie la rett og slett ferien til Tyskland i år. Rett før vi skulle reise sendte jeg for sikkerhets skyld en mail om jeg kunne komme og fikk beskjed om at de hadde stengt akkurat da vi skulle være der. Nedtur. Men så fikk jeg plutselig lov å komme likevel. Selveste direktøren kunne komme og vise meg rundt! Opptur!


Etter intens kartlesing (hva skal man med GPS når man har lånt kartbok fra 1999?) svinget vi inn på parkeringsplassen til Hilco. Der ble jeg tatt i mot av sjefen sjøl. Jeg fikk høre masse om stoffa og veving og farging og om bomullspriser på verdensmarkedet og i tillegg fikk jeg se utvalget og kjøpe stoff. Det var rett og slett veldig hyggelig! Jeg handlet masse, masse. Mistet liksom evnen til å begrense meg, og glemte å tenke på at vi skulle ta fly hjem. På merkelig vis ble ca 35 kilo stoff med i bagasjen hjem.

Jeg har som vanlig mange planer og skal fortelle litt mer om de etter hvert, men Hilcostoffene får få oppmerksomheten alene i dag, og om dere vil kan dere gå inn på foreldremanualen og lese mitt andre sommerinnlegg der. Det handler nok en gang om å sy uten symaskin.

5 kommentarer:

 1. Åh..heldige deg...
  Skulle gjerne vært der jeg også...*smiler*..
  Gleder meg til å se hva du skal lage!
  Ha en fin ettermiddag,
  klem :O)

  SvarSlett
 2. Åååhh, drømme ferien ! Fytti du er heldig!
  Blir kjempe spennande å sjå kva du skal laga!!
  :D
  Marie

  SvarSlett
 3. Så utrolig flott at direktøren tok seg tid til å la deg komme! Og ganske lurt. For nå har jo alle dine lesere blitt litt småforelsket i Hilco-stoffer.
  Og 35 kg med stoff er jo ingenting. Fransk politi tok jo nylig noen med 1,2 tonn stoff...
  :-D

  SvarSlett
 4. Wow, for en opptur!! Tror ikke det er mange som hadde fått selve direktøren til å åpne opp sommerstengt butikk... :-) Og for noen flotte stoffer :-)
  Gleder meg allerede til å se hva du skal lage ut av dette :-)

  SvarSlett
 5. så heldig du var som fikk omvisning på Hilco og fikk med deg 35 kg hjem! Jeg er også veldig glad i Hilco sine stoffer, særlig ribben liker jeg godt og vil helst bare bruke den. Lykke til med å sy opp alle stoffene:)

  SvarSlett