fredag 30. april 2010

En nesten ferdig kjole

Denne kjolen har ligget nesten ferdig lenge. Vel, egentlig er den ikke ferdig ennå. Knappene i toppen er bare satt i på liksom for å ta seg godt ut på bilde. Egentlig så har jeg ei hylle full av nesten ferdige ting som mangler en knapp eller to. På Buttonstrykkeriets kontor står det en presse som er genial til å sette i trykknapper med. Mye lettere enn å hamre løs med hammer her hjemme. Derfor sparer jeg opp en haug for å reise dit og sette i knapper. På lørdag (det er faktisk i morgen!) har jeg bestemt meg for å ta en tur og fikse og ordne. Det gleder jeg meg til. God helg alle sammen!

Kjolen er sydd i deilig, myk velur. Størrelse 62/68.

11 kommentarer:

 1. Flott kjole! Så flink du er som greier å sy så fint i sånne strechy stoffer! Og så utrolig behagelig det hørtes ut med en trykknapphamremaskin. Må innrømme at jeg er ganske så lei av hamringen. Har en hel haug med tampongetuier som bare ikke blir ferdig fordi jeg ikke er så lysten på hamringen...

  God helg til deg :)

  SvarSlett
 2. Helt fantastisk:) Et lite sukkertöy.
  Ha en fin helg.

  SvarSlett
 3. Du er bare så flink til å sy. Utorlig mye lekkert. Elsker elefantene i forrige innlegg :D

  SvarSlett
 4. For en søt kjole! Velour er jo deilig materiale til barneklær.

  SvarSlett
 5. Takk for fin kommentar inne hos meg! Skummet fort gjennom bloggen din, og her var det mye flott å se! Så flink du er til å sy. Skulle ønske jeg også hadde cover og overlock maskin. Ja ja, en får bare ønske seg! :)KOmmer nok innom her igjen;)

  SvarSlett
 6. Tusen takk for tips!! Jeg ante ikke at det fantes engang, og det var en gladnyhet :) Tror rett og slett jeg skal investere i en sånn! Men vet du om den passer til alle trykknapper, eller bare til de som de selger selv? Så på den på lykkedragen.no. Det blir billigere å kjøpe fra Norge da man slipper moms. Flott tips! :)

  SvarSlett
 7. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 8. Vibeke: Tror man kan kjøpe forskjellige deler slik at den passer til forskjellige knapper i ulike størrelser, også metallknapper. Men vet ikke om det går med stoff og stil sine trykknapper. Jeg vet egentlig veldig lite om hvordan det funker, bare at det finnes, og tenkte kanskje det var noe for deg :). Det kan jo være du får flere svar om du kontakter lykkedragen. Er du medlem på sykroken.net (syforum)? Der er det veldig mange gode tips å hente. Marit.

  SvarSlett
 9. Så søt kjole, den ser jo inmari deilig ut og!

  SvarSlett