onsdag 11. februar 2009

Skitur

Dagene flyr og jeg får gjort svært lite. I dag holdt jeg på å kopiere noe på jobb og en annen lærer spurte om det var noe jeg skulle bruke i morgen. Jeg svarte: "Nei, jeg skal ha det på torsdag". Et par timer senere kom jeg på at torsdag faktisk er i morgen. Jeg føler ennå at det nettopp har vært helg.
hyttetur 001
I helga var vi på hyttetur og gikk på ski og spiste masse. Et viktig samtaleemne var om vi hadde beregnet for mye eller for lite av mat. Hvor mange suppeposer trenger man f.eks til 10 personer? Eller hvor mye melk? og juice? Det er jammen ikke lett.
hyttetur 006
På bildet over ser dere et par vindvotter jeg har ser sydd. Jeg var så heldig å få kjøpe goretex-stoff gjennom min snille lillebror som gikk på Nordfjord folkehøgskole for et par år siden. Elevene på folkehøgskolen fikk kjøpe stoff til å sy sine egne skiklær. Bra tiltak!
hyttetur 008
Vottene er veldig gode ute i kulda. Jeg angrer på at jeg ikke kjøpte mye mer av stoffet (kostet bare 150kr meteren), men jeg har heldigvis litt igjen ennå. I håndflatene er det forsterkningsstoff, kjøpt samme plass. Har sett litt goretex på ebay, så det er absolutt mulig å få tak i for alle som vil.
hyttetur 009

3 kommentarer:

 1. Imponert imponert imponert...!!

  SvarSlett
 2. Takk, takk, Tove! Var inne på søskenbloggen din nå. Så herlig bilde i toppen. Dere var jammen en søt barneflokk. Og det bildet når dere sitter oppå bilen slår jo alt :). Jeg kommer til Stavanger om et par uker. Håper vi kan treffes da!

  SvarSlett
 3. Hei Midtbo!
  Her var det allerede kommet mange "go'biter" synes jeg. Ettersom jeg nettopp har blitt tante, var jo innlegget med kjolen og tøflene/sokkene i ullfilt nyydelig da!
  - og innlegget om Paris fikk meg til å mimre i vei.
  Jeg følger med og "besøker deg" videre, jeg!

  SvarSlett