onsdag 13. oktober 2010

En bukse blir til to

Det går litt i ett om dagen, og det er fint! Lillegutt er blitt ett år! Det ble feiret med storfint besøk av besteforeldre og tante. I dag kommer bestekompisen på besøk. Det blir stas. På bildene ser dere to bukser som i utgangspunktet var ei bukse jeg hadde. Kjedelig å kaste favorittbuksa som bare har et hull eller to på utsatte plasser. Men desto gøyere når den kan leve videre som barnebukser. Jeg er fornøyd med å ha fått med detaljer på den store buksa (str. ca 4 år). Den minste buksa passer nå. På begge buksene har jeg sydd noen sømmer foran. Det ser på en måte ut som det er lommer, men det er ikke det. Bare juks, men juks funker fint det. Av og til i alle fall.
 

9 kommentarer:

 1. Kjempefine!!! God idé å bruke detaljene om igjen. Jeg tror jeg må innerst i skapet mitt og finne fram de gamle olabuksene nå som jeg venter pakke med ribb i alle farger fra stoff & stil :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer til 1 åringen!!!

  Gøy med redesign!!

  SvarSlett
 3. Hurra for ettårsdagen!!
  Snakk om gjenbruk og redesign altså, imponerende hva du klarer å få til! Kule ble buksene også!

  SvarSlett
 4. Åhhh, eg drømme om å bli lika flinke så deg!!!

  Takker veldig for oppmuntring da :o)

  Ha ei kreativ og flotte nye veka!

  SvarSlett
 5. Dei buksene var knall tøffe :)
  Det gir så god følelse å laga noko nytt av gammalt , ikkje sant ? :D

  SvarSlett
 6. Kjempefine :D så flink du er
  ha en fin dag
  /myr

  SvarSlett
 7. kjempefine bukser!! og grattis med ett-åringen! har selv en liten rampegutt her som fyller 1 på mandag:) blir stas det:)

  SvarSlett
 8. For en fin blogg du har. Kom nettopp over den, helt tilfeldig, og gleder meg til å ble meg bakover, og kose meg med alle dine skatter.

  SvarSlett
 9. Utrolig tøff bukse! Bra med redesign;)

  SvarSlett