torsdag 8. juli 2010

Redesign og Foreldremanualen

I sommer er jeg gjesteskribent på bloggen/nettstedet Foreldremanualen. Et veldig bra nettsted som gir inspirasjon til foreldre.

I går kveld hadde vi en slags seanse der lillegutt ikke ville sove selv. Han har vært syk og da er vi jo veldig serviceinnstilt. Men hva gjør man når han blir frisk igjen og fortsatt føler for å våkne og ha det gøy kl 23.30? Vel, i går endte han opp i vår seng. Så lå jeg der da, skvist ut i kanten av senga, og tenkte at super nanny ville gremmet seg og at en manual hadde vært god å ha. Så tilbake til Foreldremanualen :).

I går ble et av mine innlegg publisert. Der kan du lese om redesign av barneklær UTEN symaskin. Bildet over er en smakebit.

5 kommentarer:

 1. Så du hadde skrevet inne på Foreldremanualen - flott innlegg!

  Det finnes jo ingen manual når det gjelder barn, det er vel først og fremst å bruke sunn fornuft!
  At han sover sammen med dere er vel ikke det verste som kan skje...;)
  God sommer!

  SvarSlett
 2. Så gøy at du skal være gjesteskribent! Gleder meg til å lese :) Og jeg tror supernanny ville gremmet seg mange ganger her hjemme også...

  SvarSlett
 3. PUF: Great stuff :) Du e ude i den store mediaverdenen! Gøye redesigna! Eg sidde og vente på middag - herlig å få ting servert...

  SvarSlett
 4. Så gøy! Nå skal jeg inn å lese:) Super Nannyer vet ikke alltid best;) Det ligger forresten noe til deg på bloggen min. God helg og klem fra meg:)

  SvarSlett
 5. Fantastisco, ble skikkelig inspirert :)
  Ha en fantastisk flott dag
  *Siv*

  SvarSlett