onsdag 29. september 2010

Et kjært eie

 Dette flotte syskrinet står her ved siden av meg (evakuert fra stua fordi det ikke er egnet leketøy for nesten-ettåringer). Jeg fikk dette av min bestefar i vår. Han som også har laget båtvugga som jeg har vist fram tidligere. Syskrinet tilhørte min oldemor og bestefaren min husket ikke om det var han eller faren hans som hadde laget det. Det er i alle fall laget på 40-tallet. I vår pusset far (som jeg kaller han) det opp igjen og gav det til meg. Jeg er utrolig takknemlig! Nå rommer det både det ene og det andre av trådsneller, nåler, strikke- og heklepinner. Jeg er jammen heldig.

mandag 20. september 2010

Spennende planer!

Før sommeren fikk jeg en spennende mail, og nå har jeg spennende planer! I november arrangeres festivalen Les Borèales i den franske byen Caen. Opprinnelig var dette en litteraturfestival med fokus med nordisk litteratur (om jeg har forstått riktig). Festivalen har blitt utvidet til å gjelde kultur av mange slag, men fortsatt hovedvekt på nordisk. I år skal Gunnar Staalesen og flere andre kjente forfattere dit. Også skal jeg dit! Eller i alle fall mine ting - i en hylle - i en butikk - på en festival! Gøy :) Jeg vet det er flere andre Epla-selgere som også er kontaktet, så jeg er i fint selskap!

Tid for å henge opp klær og sove litt! God natt - og god uke!

V
L  E  V
L

tirsdag 7. september 2010

Høst-Converse

Enten vi vil eller ikke nærmer høsten seg. Her er et par Converse i høstfarger. Jeg har laget en ny vri heklet i to forskjellige farger og med påsydde striper utenpå. Ut på Epla med de.

Jeg har plutselig begynt å tenke på julegaver. Har fått det så for meg at jeg skal være tidlig ute i år. Har sett meg ut noen Epla-favoritter, så det blir nok litt julehandel der i år. Kan jo ikke si hvilke ting jeg har tenkt på, men gleder meg til avslappet handling!

lørdag 4. september 2010

Til en ettåring

Klokka nærmer seg halv fire og vi har allerede rukket å være i bursdag i dag! En skikkelig koselig bursdag til en stor liten godgutt som ble ett år. Han fikk genser med tog. Stoffet minner meg om Harry Potter. Må være det der toget de reiser med som gjør det. Stoffet er kjøpt hos Cetho design, så vidt jeg husker.

fredag 3. september 2010

Redesign: 4 topper = 8 siklesmekker


Jeg sparer på en haug med ting som jeg tenker kan bli til noe annet. Av og til blir det til noe annet også. Disse 8 siklesmekkene er laget av fire topper. Liker fargene og liker siklesmekker generelt. Her får lillegutt tenner for tiden, noe som gjør at det renner i strie strømmer til tider :). Smekkene har et lag av fleece under og knapper som kan festes i to størrelser. Til salgs for kr 90. De skal ut på Epla, men om noen ønsker å kjøpe før de kommer dit er det bare å sende meg en mail!

Og tusen takk til alle som har lagt seg til som følgere og alle som legger igjen kommentarer! Det setter jeg stor pris på! Ønsker dere alle ei god helg!





onsdag 1. september 2010

Converse-oppskrift på Epla


Dagene går fort! Fint det. Vi leker, går i åpen barnehage, griser med maten, skifter bleier, peker på ting, syr litt, hekler litt, oppdaterer bloggen bittelitt og sover litt. Vi har det bra :). Jeg har lagt ut Converseoppskriften for salg på Epla. Det er en pakke med oppskrift og 2 meter lisser.

Ha en god tirsdag, forresten onsdag!